Blog je pozastaven, nové příspěvky se zde již nebudou zobrazovat.

HERNÍ KVÍZ č. 5

16. srpna 2009 v 20:39 | SONNyq |  Herní kvízy


Vyznáte se ve světě her? Zkuste si udělat herní kvíz a zjistěte, jak na tom jste.


1. Který herec propůjčil hlavní postavě hry Stranglehold svůj hlas a podobu?
a) John Woo
b) Chow Yun-Fat
c) Jackie Chan

2. Jméno půvabné "kolegyně" prince z Persie?
a) Alice
b) Elika
c) Faith



3. Jak zní jméno tohoto blonďáka ze hry Broken Sword: Spící drak?
a) George Stobbart
b) Michael Sword
c) Robert Isacc


4. Vyšla podle filmu Wanted i stejnojmenná hra?
a) Ano
b) Ne
c) Nikoliv


5. Do kterých hrdinů se vžijete v první epizodě hry Watchmen (Strážci)?
a) Spencera a Boba III
b) Rorschacha a Night Owla II
c) Freddieho a Batmana I


6. Vzpomenete si na podtitul třetího dílu známé série Soldier of Fortune?

a) Double Helix
b) Modern War
c) Payback


7. Z kterého dílu Tomb Rider pochází tyto Lařiny vnady?
a) Tomb Rider: Legend
b) Tomb Rider: Chronicles
c) Tomb Rider: Underworld



8. Název hry, v níž závodíte na mopedu?

a) Moped Simulator 2009
b) Mofa Racer
c) Crazy Race


9. Hra na obrázku?
a) Hitman: Blood Money
b) Death to Spies
c) Commandos: Strike Force


10. Které vývojářské studio má na svědomí titul Sniper Art of Victory?
a) Ubisoft
b) City Interactive
c) Rebellion



Správné odpovědi:

1. b)
2. b)
3. a)
4. a)
5. b)
6. c)
7. c)
8. b)
9. b)
10. b)



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 bridesmaid beach dresses bridesmaid beach dresses | E-mail | Web | 12. ledna 2013 v 13:09 | Reagovat

I like the helpful information you provide in your articles. I?ll bookmark your weblog and check again here frequently. I'm quite sure I will learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next!
http://www.speakdress.com

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.